סלט חצילים
3 חצילים
1/4 כוס שמן קנולה
1/2 כוס קטשופ
1/2 כוס חומץ
3 שיני שום כתושות
1/2 כפית מלח
1/2 כפית כמון
3 פלפלים אדומים
1. שוטפים היטב את החצילים. מורידים את הגבעולים וחותכים לקוביות באורך 1 ס"מ
2. מחממים את השמן בסיר (על הלהבה הגבוהה ביותר). כשחם מאוד, לשפוך לסיר את כל קוביות החציל. לבחוש. להמשיך כ- 10 דקות
3. להוסיף את השום, המלח, החומץ, הקטשופ והכמון. לכסות, ולהמשיך בבישול על להבה נמוכה כ- 5 דקות.
4. להוריד מהאש. לחתוך את הפלפלים האדומים לקוביות קטנות. להוסיף לחצילים. לערבב ולאחסן המקרר.